LEBA opbevaring

Giv mulighed for at opbevare tablets eller computere på skolen

Alle vores opbevaringsløsninger kan leveres med NoteSync, som både oplader og synkroniserer alle tablets eller computere på én gang.

Udover vores opbevaringsløsninger kan I gratis for skolen udleje låger til eleverne. Også det kan du læse mere om nedenfor.

NoteLocker

NoteLocker er et skab til opbevaring og opladning af tablets og bærbare pc’er, som er sikret mod elektriske stød og andre uheld. Dagligt bruger mere end 25.000 danske elever et NoteLocker skab.

NoteBox

NoteBox flex2

Fast skab til opbevaring af tablets og iPads, som holdes sikkert på plads af beskyttende skumindsatser og låseanordningen bag i boxen.


NoteCart

En NoteCart med/uden hjul er designet til at beskytte skolens og elevernes tablets og bærbare computere, så de oplades og opbevares rigtigt, og slid minimeres.

Med intern kabling og switch forenkler I vedligeholdelsen af de bærbare computeres software.

NoteCase

NoteCase er specialindrettede kufferter til at opbevare og transportere digitalt udstyr.

Ved at integrere NoteSync i vores kufferter opnås effektive og kompakte løsninger til både at oplade og vedligeholde tablets eller tilsvarende enheder.


Lej en låge

Tilbyd eleverne et personligt og sikret skabsrum. Skolen har ingen udgifter udover tilslutning til 220 volt, så elevernes elektroniske udstyr kan oplades.

Iteo opsætter i samarbejde med skolen en webportal til udlejning af låger, som lejeren får adgang til. Efterfølgende opsætter vi det antal låger, der er bestilt.

Nyborg Realskole benytter sig af “Lej en Låge” i samarbejde med iteo. Læs hvad de synes her

Vi tilbyder to forskellige løsninger af “Lej en låge”:

Løsning 1: Inklusiv administration og årligt eftersyn: Lejepris pr. låge er 27 kr./mdr.

Løsning 2: Uden administration og årligt eftersyn: Lejepris pr. låge er 18 kr./mdr.