23. juli 2015

Netværk

Vi forstår Wi-Fi til gigabit generationen

Jeg er tryg ved deres løsninger og vil ubetinget nævne Iteo, hvis jeg skal anbefale en kapacitet til trådløse netværk
– Kenneth Dideriksen, IT-ansvarlig, Symbion

Wi-Fi fra Meru Networks er opgraderet til den nye trådløse netværksstandard 802.11ac. Her er hastighed og netværk 3 gange større end forrige generation. Det betyder, at I ikke bliver bremset i undervisningen, og at elever problemfrit kan medbringe eget udstyr – uden at være begrænset af netværkets kapacitet.

Iteo er Danmarks eneste Meru Networks guldpartner, hvilket betyder, at vores certificerede konsulenter har en unik viden om de mest optimale løsninger for jeres skole og netværk.

Vi tilbyder dig sparring og rådgivning med afsæt i antal brugere og bygninger. Derudover klarer vi installation og vedligeholdelse – altid med udgangspunkt i jeres budget og ønsker.


 

Undgå flaskehalse – opgradér til gigabit switch

En HP switch formidler kontakten imellem de digitale enheder på jeres netværk, og den spiller derfor en central rolle for forbindelseshastigheden.


✓ ENKEL
HP switch 2530-serien er enkel at anskaffe sig, enkel at installere og enkel at benytte.

✓ SMIDIG
Med HP får du et hurtigt og driftssikkert netværk med båndbredde til nutidens og fremtidens behov.

✓ PRISVENLIG
HP’s netværksswitch’es udmærker sig ved at læne sig op af industristandarder, og med HPs Livstidsgaranti samt en lang række indbyggede gratis features og opdateringer i switchens livstid, er der mulighed for at reducere IT-udgifterne nu og fremover.

VIDEO: HP switch 2530-serien

I løbet af årene er der kommet mere og mere aktivitet på det trådløse netværk, som efterhånden blev overbelastet. Vi var derfor nødt til at se efter en ny netværksløsning, der bl.a kunne håndtere en langt større brugerkapacitet
– Jens Peter Sandbjerg, IT konsulent, VUC


 Læs hvad Rudehøj Efterskole gjorde ved det usikre netværk

“Vi oplevede udfordringer på vores trådløse netværk og var i tvivl om, hvad der lå til grund. Da vi er en efterskole med stort fokus på BYOD, har vi elever på netværket 24/7 – og det sætter nogle krav til vores netværk.

iteo har hjulpet os med Office 365 platformen og da de hørte om vores udfordring, anbefalede de os at teste en SmartShare løsning for at se, om det kunne forbedre elevernes oplevelse på netværket og effektivisere vores undervisning.

Vi havde en 14 dages demoperiode, hvor vi igennem hele processen blev rådgivet omkring, hvad der foregik på vores netværk og vi kunne mærke en betydelig forskel fra tidligere. Det betyder, at vi i dag har fået en SmartShare-løsning, som har optimeret og forbedret vores netværk gevaldigt.

Med iteo som partner, har vi følt os godt behandlet og trygge under hele processen. Vi kan stærkt anbefale andre at tage en dialog med iteo, da de har en stor forståelse for skolemiljøer og er specialister indenfor netværk og infrastruktur”
– Peder Dalgaard, Rudehøj Efterskole

SmartShare er internet uden afbrydelser

SmartShare StraightShaper giver et stabilt internet der, hvor der er mange på internettet samtidig.

Har du mange brugere på internetforbindelsen, og kører det langsomt selvom du har masser af båndbredde? SmartShare er WAN optimering og intelligent bredbåndsstyring til dit netværk.

SmartShare kan kobles til alle typer netværk

SmartShare løsningen er plug and play, og kan kobles til alle typer netværk. Du kan opgradere din SmartShare løsning i takt med, at jeres skole vokser, så jeres netværk også er sikret i fremtiden.

SmartShare løsningen er allerede implementeret på hundredevis af skoler, på institutioner, i boligforeninger, virksomheder og i offshore branchen.

Vidste du?
Fungerer nettet dårligt bare 2 gange dagligt i fem minutter, svarer det til 33 tabte undervisningstimer årligt.