7. januar 2016

Personfølsomme data i e-mails

2016 står i sikkerhedens tegn – er du klar?

Én af de største syndere bag den stigende sikkerhedstrussel er de e-mails, som du og dine kollegaer sender. Almindelig e-mail er i dag ikke en sikker transportform for vigtig, personfølsom eller fortrolig information. Der er risiko for, at andre end e-mailens rette modtager kan skaffe sig adgang til det, der sendes. Derfor bør du som minimum tage stilling til, hvordan du sikrer skolens personfølsomme data ved e-mailkommunikation.


Hvordan skelner jeg mellem løsningerne?

På baggrund af det enorme behov for sikring af personfølsomme data, findes der mange løsninger i markedet indenfor kryptering. Det kan virke uoverskueligt at forstå dem alle og tage den rigtige beslutning uden at gå på kompromis med kvalitet og pris.

comendo_valg af udbyder

Vi anbefaler, at du fra starten udelukker de udbydere, der kræver at brugeren manuelt vurderer om mailen skal krypteres eller ej. Det betyder at risikoen for fejl og længere arbejdsgange stiger betydeligt.

Du bør derfor prioritere de løsninger, der inkluderer en fuldautomatiseret kryptering og dermed ingen ændring af eksisterende arbejdsgange.


Spar tid og penge med den rigtige løsning

Iteo har på baggrund af de mange henvendelser fra skoler valgt at undersøge markedet og er på baggrund af den undersøgelse kommet frem til løsningen SikkerMail fra det danske sikkerhedsfirma Comendo, som har stor erfaring med kryptering og signering i uddannelsessektoren

comendo_spar tid og penge

Med en SikkerMail løsning kan I få Nordens mest succesfulde og benyttede fuldautomatiske kryptering og dekryptering. Det kræver minimalt tidsforbrug, ingen manuel håndtering af certificeringer og koder og derfor ingen uddannelse af brugeren.


Så hvorfor er SikkerMail egentlig den mest benyttede udbyder i Norden?

  • Fuldautomatisk kryptering og dekryptering – derved elimineres brugerfejl betydeligt
  • Minimalt tidsforbrug
  • Lovgivningen overholdes uden ændring af arbejdsprocesser
  • Mailfiltrering, signering og kryptering i én løsning
  • Overskuelig og fleksibel prisstruktur med fast pris uanset antal afsendte og modtagne e-mails.
  • Løsningen sikrer også at der kan sendes fra tablets, mobiltelefoner og webmail – derudover er der også integration til E-boks.


Er du interesseret i at høre mere?