Drift & Sikkerhed 0365/M365

Microsoft 365 & Office 365

Med en Microsoft 365 eller Office 365 cloud løsning, giver I organisationen de bedste muligheder for at samarbejde på en fleksibel, mobil og sikker måde. Løsningerne giver organisationen endnu flere muligheder for at opretholde produktiviteten, uanset hvor medarbejderne arbejder fra. I har altid de seneste versioner af Office programmerne Outlook, Word, PowerPoint, Excel m.fl., ligesom der er adgang til e-mail, dokumenter, kontakter og kalender – uanset hvor i befinder jer. Samarbejde på tværs af organisationen kan bl.a. etableres via Teams og SharePoint.

Samme velkendte oplevelse

Office 365 er et gennemtænkt svar på de stadig stigende behov for at arbejde mobilt, som de fleste virksomheder har i dag. Ved at benytte en cloud løsning og mobilapps kan brugerne både se og redigere i Word,- Excel,- og PowerPoint-filer og andre filer på mobilenhederne, lige meget hvor de er.

Sikkerhed

Microsoft 365 indeholder en vifte af værktøjer, som kan være med til at sikre jeres data og hjælpe med at holde jer compliant i forhold til myndighedernes krav.

iteo kan hjælpe

Vores konsulenter er rutinerede og har implementeret mange løsninger. Tag en snak med os om mulighederne, så gennemgår vi detaljerne sammen og finder en løsning/Microsoft setup som er tilpasset jeres behov.

ITEO er certificeret af

Besøg vores webshop

Tilmeld vores nyhedsbrev