Antallet af sofistikeret cyberangreb er stigende. Enhver organisation kan være et mål. Du skal blot have data for at gøre din organisation til et interessant mål.

F-secure Business Suite

Endpoint beskyttelse er en stor del af cyber sikkerhed

De fleste angreb målrettes mod slutpunktet. Endpoint beskyttelse er stadig kernen i cybersikkerhed, da organisationer ikke længere ejer deres omkreds. Endpointet er virkelig den nye perimeter. Hvorfor? Simpelthen fordi IT-miljøerne bliver mere komplekse dag for dag, og alt som kommer udefra, gør endepunktet potentielt farligt. På grund af de alvorlige økonomiske og andre konsekvenser af et brud er forretningssikkerhed noget der burde være højt på hver organisations dagsorden.

kontrol er nøglen til effektiv sikkerhed

Hvis du er som de fleste forretningsfolk, er sikkerhed bare en vare, men det tager lidt tid og kræfter at holde angriberne ude. På den anden side ønsker du ikke at opdatere dine sikkerhedsløsninger hvert år.
I stedet har du brug for en løsning, der konsekvent giver de bedste beskyttelsesniveauer på markedet, er nem at bruge, opdateringer automatisk og sætter ikke for meget pres på systemets ydeevne.
Ledelse er nøglen til effektiv sikkerhed. Centraliseret styring giver dig fuld kontrol for at forbedre sikkerheden, samtidig med at dine medarbejdere kan arbejde fleksibelt. Fuld synlighed og gennemsigtighed i systemets sikkerhedstilstand til enhver tid giver dig mulighed for at være sikker på, at din organisation altid er sikret mod alle trusler.

LÆS MERE OM F-SECURE BUSINESS SUITE

Rapid Detection & Response

Rapid Detection & Response er platform baseret på kunstig intelligens som fortager adfærdsmæssige analyse. Løsningen registrerer alle kendte og ukendte trusler. Vores maskine læring forbedrer løbende detektioner ved at anerkende nye taktikker, teknikker og procedurer med tilhørende proceslanceringer, netværksforbindelser og applikationstyper.

Når der er opdaget reelle trusler, kan EDR-løsningen bruge automatisering til at stoppe dem med det samme. Løsningen giver også en visualisering af angrebet, så alle ramte enheder tillige med vejledning om, hvordan du kan isolere og afhjælpe truslen. iteo er F-Secures certificerede EDR-udbydere og sammen med F-Secures egne eksperter, kan vi bistå dig eller drive det for jeres organisation. Hurtigt og effektivt.

iteo kan hjælpe

Radar

Radar er en sårbarhedsskannings løsning. Der er mange måder organisationen kan blive udsat for sikkerhedsbrud men web applikationer er den største enkelte stående risiko. Radar løsningen giver dig mulighed for efter behov at foretage netværks – og webapplikationsskan, så du med indsigt kan tilrette de områder hvor organisationen er sårbar. Det medfølgende rapporterings værktøj, giver dig overblik ligesom det kan give et visuelt grundlag for dokumentation til ledelsen eller myndighederne.

ITEO er certificeret af

Besøg vores webshop

Tilmeld vores nyhedsbrev