FuseMail SecureSMART til Office 365

Office 365 er en god løsning for mange virksomheder og organisationer, hvor Office-pakken måske er det tungest vejende argument, men hvordan forholder det sig med sikkerheden

Fokus på sikkerhed

Med en omverden i konstant forandring øges og ændres trusselsbilledet med en fortsat højere hastighed. Tidligere havde du forskellige leverandører af software og sikker- hedsløsninger, som gav den bedst mulige beskyttelse, idet IT-sikkerhed er kerneaktiviteten for bl.a. os, der fokuserer på e-mailsikkerhed. Netop derfor er Office 365 udviklet til at kunne fungere med tredjepartsprodukteret.

Let at administrere

Let at administrere Med vores brugervenlige cloud-baserede løsning kan også mindre og mellemstore organisationer få fordel af avanceret e-mailsikkerhed uden kompliceret administration. De fleste er i dag afhængige af e-mail både til intern og ekstern kommunikation. Det betyder, at e-mail altid skal være tilgængelig og beskyttet mod forskellige angreb. Suppler Office 365 med FuseMail SecureSMART for at udvide beskyttelsen mod bl.a. spam, lokal og global phishing, spoofing og for at få en leverandør med viden om og fokus på e-mailsikkerhed.

LÆS MERE OM FUSEMAIL SECURESMART TIL OFFICE 365

ITEO er certificeret af

Besøg vores webshop

Tilmeld vores nyhedsbrev